Az üvegek, tükrök él csiszolása, fontos, abból a szempontból, hogy az ember ne vágja el a kezét. Automata asztalunknak köszönhetően, bármilyen formát kitudunk vágni és azt egyenes és alakos csiszológépeinkkel meg is tudjuk csiszolni.

Üveg- és tükörcsiszolás

Az üveg és tükör él képzése, lehet trapéz típusú, „C” típusú, 19mm-es üveghez speciális „I” típusú él csiszolást is tudunk tenni. Cégünk modern gépparkjának köszönhetőn 3mm-es vastagságtól egészen 54 mm-es vastagságig tudunk csiszolni. Szög csiszolást is vállalunk 0-45°-ig.

A csiszolás típusai

CNC megmunkáló központunknak köszönhetően, belső kivágások él csiszolása is lehetséges, trapéz csiszolással. A csiszolás lehet matt illetve fényes, políros is. Matt csiszolás esetén a belső rádiusz R9mm-es is lehet. Políros csiszolás esetén R20-as rádiusszal tudjuk elkészíteni.

Élcsiszolás

Hozott anyag bérmegmunkálásában is állunk megrendelőink rendelkezésére. Üvegeseknek, vállalatoknak és magánszemélyeknek egyaránt.

kérjen visszahívást

Ajánlatkérés esetén érdemes néhány képet és információt csatolni a helyszínről és a méretekről, szerelés esetén pedig megadni a pontos címet.

Böngészés a fájlok között
Elküld