Mi számít egyéb üveg megrendelésnek? Cégünk a hosszú évek alatt egyedi megrendelések keretein belül készített már üvegszekrényt, terráriumot, illetve akváriumot is. Az egyedi igényeknek való megfelelés kitűzött célunk, így bármilyen ötlettel bátran fordulhatnak hozzánk a munkáink iránt érdeklődők.

Minőségi üveg

Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy magas minőségű termékek hagyják el műhelyünket, ennek megfelelően kiemelt figyelmet szentelünk az alapanyagok kiválasztására. Az egyedi megrendeléseinkhez egyedülálló, kétkomponensű gyantát használunk a minőségi végeredmény érdekében. Hőszigetelt üvegek esetén 2- és 3-rétegű üvegek közül választhatnak megrendelőink, melyek low-e-s üvegnek minősülnek az argongáz használata révén.

Egyedi üveg gyártása

Nekünk elsődleges szempont megrendelőink elégedettsége, így minden ötletre és elképzelésre nyitottak vagyunk. Egyedi üvegek gyártásánál kontúrfestéssel színezhetjük az üveget abszolút utánozhatatlanná téve ezzel az üvegterméket. Amennyiben érdeklődne munkáink iránt, látogasson el bemutatótermünkbe és tekintse meg termékeinket!

kérjen visszahívást

Ajánlatkérés esetén érdemes néhány képet és információt csatolni a helyszínről és a méretekről, szerelés esetén pedig megadni a pontos címet.

Böngészés a fájlok között
Elküld