Mivel az egyedi termékek gyártása szinte már védjegyünkké vált, így természetes, hogy a konyhai üvegek esetén is örömmel készítünk egyedi tervezésű üvegfelületeket Ügyfeleinknek. 320 cm-ig készítünk festett üvegeket a RAL és NCS színskálák színeinek alkalmazásával. Amennyiben Ügyfeleink kimondottan személyre szabott, nyomtatott üveggel szeretnék egyedivé varázsolni otthonukat, forduljanak hozzánk bizalommal, 250 cm-ig bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani!

A konyhai üvegek előnyei

A konyhai üvegek fényes felülete rendkívül impozánssá varázsol bármilyen konyhát! Érdemes észben tartanunk azonban, hogy azontúl, hogy az üvegfelületek rendkívül egyedivé varázsolják konyhánkat és otthonunkat, más előnyökkel is járnak. Az üvegfelületek egyik elévülhetetlen érdeme az, hogy nagyon könnyen tisztíthatók, így kevés energiát és időt vonnak el más szabadidős tevékenységektől.

Konyhai üvegek gyártása

A konyhai üvegek gyártását megelőzően szakembereink felmérik a lehetőségeket és begyűjtik az üveggyártáshoz elengedhetetlen adatokat. Ezt követően megkezdődik a gyártási folyamat, ami a konyhai üvegek esetében körülbelül 3 hét szokott lenni.

Mátrai Üveg-Tükör

Amennyiben kérdése merült fel a termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk Ügyfeleink rendelkezésére! Ha szeretné saját szemével látni munkáinkat, látogasson el bemutatótermünkbe!

kérjen visszahívást

Ajánlatkérés esetén érdemes néhány képet és információt csatolni a helyszínről és a méretekről, szerelés esetén pedig megadni a pontos címet.

Böngészés a fájlok között
Elküld