Az üvegkorlátok típusai

Az üvegkorlátokon belül megkülönböztetünk vonal-, pontmegfogással készült és oszlopkorlátot. Mindhárom típusú üvegkorlátra igaz, hogy rendkívül masszív, mégis légies megjelenésű, így nem töri meg a tereket. A vonal üvegkorlátok olyannyira erősek, hogy egy vízelvezetővel teraszkorlátként is tökéletesen funkcionál, pedig az üvegkorlátok ritkán magasabbak az átlagos 100 cm-es magasságnál.

Az üvegkorlátok előnyei

Az üvegkorlátok a strapabíróság mellett más remek tulajdonsággal is bírnak. A pontmegfogással készült üvegkorlátok sajátos, szinte lebegő hatást keltenek, így egyedi és modern megjelenést biztosítanak minden otthonnak. Amennyiben üvegoszlopot szeretnénk válaszhatunk kisméretű, fél- és teljes oszlopot is akár. Mivel a Mátrai Üveg-Tükör a kreatív ötletekre és az egyedi elképzelésekre specializálódott, így a termékeinknek gyakorlatilag csupán az Ügyfeleink képzelet szabhat határt.

Egyedi üvegkorlátok

Mind egyedi otthonról álmodunk, ami már az belépéskor remekül tükrözi tulajdonosa ízlését. A modern és letisztult megjelenésű otthonok elengedhetetlen kiegészítői az üvegfelületek, így az üvegkorlátok is. Az üvegkorlátokat ma már képesek vagyunk szinte teljesen egyénre szabni, mivel már képesek vagyunk színezni is ezeket az üvegfelületeket, amivel teljesen egyedivé és stílusossá varázsolhatja otthonát.

kérjen visszahívást

Ajánlatkérés esetén érdemes néhány képet és információt csatolni a helyszínről és a méretekről, szerelés esetén pedig megadni a pontos címet.

Böngészés a fájlok között
Elküld