Minőségi üvegfal

Cégünk 8-10 mm-es edzett üvegből készíti az ügyfeleink által rendelt üvegfalakat, amelynek köszönhetően rendkívül magas minőségű és strapabíró üvegfelületeket kapnak megrendelőink. A korszerű gyártási eljárásoknak köszönhetően egészen nagy felületeket is képesek vagyunk létrehozni, igény szerint ma már akár 3 méter magas üvegfalakat is készítünk.

Az üvegfal előnyei

Az üvegfalak egyik nagy előnye, hogy egyáltalán nem kicsinyítik vagy szűkítik a tereket, ezért is olyan népszerűek egyre több otthonban és irodában. A 8-10 milliméteres egyáltalán nem számottevő, így gyakorlatilag akármilyen teret leválaszthatunk anélkül, hogy szűkebbé tennénk. Ha nem tudja, hogy mivel tehetné tagoltabbá otthonát, forduljon hozzánk bizalommal!

Az üvegfalak típusai

Ahogy minden üvegfelületnek, úgy az üvegfalaknak is több típusa van már napjainkban. Megkülönböztetünk üvegből készült lapozófalat, tolható falat, illetve a hagyományos üvegfalat, aminek révén mindenki megtalálhatja az ízléséhez és otthonához legjobban illő üvegfalat. Amennyiben érdeklik munkáink, sok szeretettel várjuk bemutatótermünkben!

kérjen visszahívást

Ajánlatkérés esetén érdemes néhány képet és információt csatolni a helyszínről és a méretekről, szerelés esetén pedig megadni a pontos címet.

Böngészés a fájlok között
Elküld