Az üvegek sokak számára ismerős lehet az üvegfalú zuhanykabinok vagy kádparavánok miatt, amik egyre több és több háztartásban megjelennek. A Mátrai Üveg-Tükör csapata abszolút egyedi méretekben is gyárt fix üvegfalakat, teljes zuhanykabinokat és kádparavánokat 8-10 mm-es vastagságban Ügyfelei számára, alkalmazkodva Megrendelői lehetőségeihez.

Az üveg típusai

Amennyiben megtaláltuk a tökéletes méretbeli jellemzőket, Ügyfeleink következő feladata kiválasztani a számunkra legszimpatikusabb típusú üveget. Az üvegtípusokon belül megkülönböztetünk víztiszta, savmart (matt felület) és színes üvegeket. Gondolta volna, hogy zuhanykabinja lehet akár zöld vagy bronzszürke is?

Egyedi üveg

Ami az üvegek mintáját illeti, képesek vagyunk teljesmértékben személyre szabni a különböző üvegfelületek mintázatát. Az Ügyfeleink megrendeléséhez igazodva díszíthetjük dekorcsíkokkal, kockákkal vagy akár csempékkel is az üvegfelületeket, az üvegmintázatoknak csupán megrendelőink képzelete szabhat határt.

Üveg beépítése

Munkatársaink felmérik otthona azon helyiségeit, ahová az üvegfelületeket helyeznék és be is szereljük azokat szerelvényekkel ellátva igény esetén. A megrendelést követően körülbelül 2 hét alatt legyártjuk az egyedi üvegfelületeket. Amennyiben érdeklik korábbi munkáink vagy még nincs konkrét elképzelése arról, hogy milyen üvegfelület mutatna jól otthonába, látogasson el hozzánk bemutatótermünkbe!

kérjen visszahívást

Ajánlatkérés esetén érdemes néhány képet és információt csatolni a helyszínről és a méretekről, szerelés esetén pedig megadni a pontos címet.

Böngészés a fájlok között
Elküld