Egyedi tükör a falakon, az öltözőasztalokon, dekoratív tükrök a lakótérben, edzőtermi tükrök, tükrök a táncstúdiókban, tükrök mindenhol!

A tükör célja

Az otthona bármely sarkában vagy falán elhelyezett tükörnek megvan a célja. Nem helyezhetünk el ugyanolyan tükröt otthonunk minden sarkában, egyhangúvá válna. A tükör elhelyezésének mindig oka van. Vannak olyan háztulajdonosok, akik a lakberendezők által diktált divatot követik, mások pedig egy a falon található foltot szeretnének elrejteni a kíváncsi szemek elől.

A tükör alakja

Nem csupán a tükör elhelyezésének van célja, hanem a tükör alakjának és méretének jellemzői mögött is különböző okokra bukkanunk. A modern tükrök nagy része már maga mögött hagyta a szabályos és szigorú formákat, sokkal gyakoribbak az formabontó, aszimmetrikus tükrök napjainkban, melyek abszolút egyedivé varázsolják otthon tereinket.

Ovális tükrök

A fürdőszobákban egyre gyakoribbak az egyedi, ovális tükrök. A tükör ovális alakja gyengéd, finom, elegáns és gyönyörű megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának. Az ovális alakú tükrök a dekoratív tükrök kategóriájába tartoznak, mert az elegancia, amellyel felruházza a otthoni tereit, egészen páratlan hatást nyújt.

A tükör hatásai

Amennyiben felújítás vagy házátalakítás előtt áll és egy új, egyedibb modern tükrön töri a fejét, forduljon hozzánk bizalommal. Véleményünk szerint a tükrök sokkal nagyobb hatást gyakorolnak otthona hangulatát illetően, mint azt sokan gondolják. Az otthona végső harmóniája a tükrökhöz hasonló részleteken múlik. Kérdése van? Készséggel állunk rendelkezésére!