Ismerje meg az egyedi tükrök költségeit befolyásoló tényezőket!

Ha jól belegondolunk, akkor a tükrök valójában az otthoni dekoráció kialakításának egyik legmegfizethetőbb alternatívája. A megfizethetőség mellett azonban más tényezők is szólnak a tükrök mellett. Az egyediség, a saját tervezés minden lakberendezési tárgy árát megemeli. A Mátrai Üveg-Tükör egyedi tervezésű és gyártású tükrei azonban, még mindig a jó érzés határain belül mozog.

Egyedi tükör tervezése

A kedves Megrendelőink feladata az, hogy megtalálja az otthonához és a helyiségeihez legjobban passzoló tükörformákat, amelyek kiegyensúlyozzák az Ön által megteremtett hangulatot. Amennyiben nem biztos a dolgában vagy nincsenek még szilárd tervei álmai tükrét illetően, Munkatársaink segítséget nyújtanak, bármilyen kétség gyötri Önt!

Különböző stílusú, egyedi tükrök

Ha elegáns és egyszerű megoldásra van szüksége, akkor a jól ismert álló vagy fekvő tükörként is ismert darabok lesznek a megfelelő választás. Amennyiben szimpatizál a vintage stílussal, abban az esetben az ovális tükrök lesznek a nyerők Önnél! Ha szeretne egy kis színt vinni a szürke mindennapokba, válasszon kerek tükröt, ami egy kis változatosságot, bohó hangulatot csempészhet be az otthonába!

Nem szokványos, egyedi tükör

Kedveli a modern és nem szokványos lakberendezési elemeket? Az egyedi, absztrakt formákat részesíti előnyben otthonában?  Az absztrakt tükrökkel új impulzusokat adhatunk hozzá tereinkhez, hiszen ezek a tükrök lehetnek akár gyémánt vagy csillag alakúak is. A már meglévő tükröket is egyedivé varázsolhatjuk, ha különböző, stílusos élekkel látjuk el őket.