A beltéri üvegajtó bár elválasztja a teret, mégis fényes marad a beltér. A hangot nem engedi át, viszont mégis azt a látszatot kelti, hogy a két tér nincs elválasztva egymástól.  

Hogy lesz üvegajtó a hagyományosból?

Egy hagyományos ajtót üvegajtóra cserélni nem jár nagy munkával és felfordulással, ugyanis az üvegajtó a régi tokra is rászerelhető, sőt, még tok nélkül is működik az üvegajtó beszerelés. A vasalat minősége viszont fontos. Az üvegajtó beszerelés minden esetben egy helyszíni felméréssel kezdődik.

Az üvegajtó és a privát szféra

Az üvegajtó átereszti a fényt a beltérben, így kis területű helyeken főleg jól jön. Ha mégis szeretnénk privát szférát, akkor homokfúvott, savmart, gravíroztatott ajtót is választhatunk, amin egyáltalán nem lehet átlátni, valamint színes üveget is választhatunk.

Az üvegajtó kinézete

Az üvegajtó rendkívül elegáns külsőt kölcsönöz , emellett fényessé teszi a teret, optikailag nagyítja azt.  

A beltéri üvegajtó ára

A Mátrai Üveg-Tükör csak is minőségi alapanyagokkal dolgozik, és mindezt remek áron teszi, amit a rendszeresen visszajáró ügyfeleink bizonyítanak. Csapatunk csak is profi szakemberekből áll, szolgáltatásainkat minden esetben helyszíni felméréssel kezdjük, így az üvegajtó beépítés előtt is a felmérést követően adunk Önnek árajánlatot.