Egy újabb mérföldkő a Mátrai Üveg-Tükör életében

A Mátrai Üveg-Tükör kezdete

A vállalkozást Mátrai Zsolt édesapja sík-és öblösüveg megmunkáló mesterember indította el, aki az 1960-as években gépkezelőként dolgozott a budafoki tükörgyárban. Ezután 1970-ben megalapította a vállalkozást Pilisvörösváron, ami annyira sikeres volt, hogy pár év múlva a Mátrai Üveg-Tükör Kristály gépesítése mellett az üzlethelyiség mellett az ott dolgozók száma is bővült fiával, Mátrai Zsolttal.

Fejlődés a Mátrai Üveg-Tükör életében

Később pedig teljes mértékben át is vette a tulajdonosi pozíciót feleségével. A fiatalos lendület újabb innovációkat hozott a Mátrai Üveg-Tükör életébe, így 2012-re ismét egy nagyobb üzem lett a fő bázis, ezzel együtt pedig létrejött egy műhelycsarnok és bemutatóterem is. Ekkor már 2 közeli üzlethelyiséget tudhatott magáénak a vállalkozás, a főúton és az iparterületen egyaránt, amiből az egyikben aktívan tevékenykedtek.

Újabb generációváltás a Mátrai Üveg-Tükör életében

A generációváltás ismét elkezdődött és csatlakozott a vállalkozáshoz Mátrai Zsolt 2 fia is, akik szintén újításokat hoztak a Mátrai Üveg-Tükör vállalkozás életébe.

Átköltözés a Fő útról a Mátrai Üveg-Tükör újabb mérföldköve

A következő lépcsőfok most 2021-ben érkezett el, amikor a pilisvörösvári főúton teljesen megszűnt a tevékenység és átköltöztek az iparterületre. Ugyanis ott még felszereltebb és innovatívabb a környezet. A vásárlók kézzel fogható módon tekinthetik meg a különböző üvegkorlátokat, zuhanykabinokat, üvegajtókat és még sok más egyedi üvegterméket.