Egyik lakberendezési tárgy sem olyan beszédes, mint az egyedi tükrök.

A tükrök alakja és formája gyakorlatilag képes mindent elárulni a tulajdonosa stílusáról. Gyakorlatilag nincs olyan hely a házakban, amely ne működne jól egy egyedi tükörrel. Érdemes minden szobát fel kell szerelni egy olyan tükörrel, amelyik megfelel annak a hangulatnak és stílusnak, amely beleillik otthona miliőjébe.

Egyedi tükör

Az önmagukban álló tükröket kedvünk szerint állványra szerelhetjük, vagy ha úgy tetszik, egyszerűen a falnak támaszthatjuk. Ezeket a típusú, egyedi tükröket elsősorban az előszobákba ajánljuk. Az egyedi fali tükrök a legnépszerűbbek a piacon, így a legkülönfélébb formákban és stílusokban kaphatók, az nagy padlóig érőktől egészen a kis furcsa formájú tükrökig.

Egyedi tükör a fésülködőasztalon

Egy saját fésülködőasztalról talán minden hölgy álmodott már kislánykorában. A fésülködőasztalok egyedi tükrei közepes méretű dekoratív darabok, amelyet könnyen fel lehet szerelni személyes használatra. Gyakran előfordul, hogy ezek az egyedi tükrök a jobb áttekinthetőség érdekében háromszoros nagyítással rendelkeznek. Ezeknek a tükröknek a modernebb verziója a hollywoodi tükör. Az elegáns, modern, LED égővel ellátott tükrök a mai napig népszerűek.

Változatos, egyedi tükrök

A fakeretes tükör természetes és egyedi hatást kölcsönöznek, amely az elegáns és letisztult stílusú otthonokban remekül működik. Az egyedi, fakeretes tükrök nagy előnye, hogy végeláthatatlan számú változatuk van, ezen egyedi tükrök variációs lehetőségeinek csupán a tervező és a megrendelő fantáziája szabhat határt! Ha egyedi tükörre vagy üvegre vágyik és kérdése merült fel írásunkat olvasva, forduljon hozzánk bizalommal!