Az egyedi tükrök segítik a terek nagyítását, szélesítését. Otthonának szemmel látható tágítása érdekében helyezzen el tükröket szerte otthonában.

A tükör az egyik legalapvetőbb dekorációs kiegészítő. Legyen szó a nappaliról, étkezőről, hálószobáról vagy a ház bármely más teréről, a tükrök létfontosságú szerepet játszanak a ház berendezésében. Különleges és egyedi hangulatot kölcsönöz otthonának. A tükrök eszméletlenül széles választékkal nehezítik meg a vevők dolgát. A rengeteg különböző méret, forma és stílus között mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt.

Lenyűgöző módon díszítheti házát egyedi tükörrel

Manapság a modern és egyedi tükrök abszolút trendinek számítanak a lakberendezők között. A tükrök a ház tulajdonosának stílusát és ízlését képviselik. A tapasztalt művészek üvegfújással készítik el ezeket a tükröket. A kiváló minőségű anyaggal együtt nagy türelemre és lenyűgöző készségekre van szükség az egyedi tükrök elkészítéséhez. 

Tükör fali dekorációként

Dekoratív és egyedi tükrök felhasználásával lenyűgöző fali dekorációt hozhatunk létre. Ez egyedülállóvá tenné azt a falakat. Annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozza ki ebből a kialakításból, célszerű a helyiségben jó megvilágítást használni. A családi fényképek gyűjteményének közepén felakaszthat egy díszes, egyedi tükröt. Higgye el, megdöbbentő hatása lesz!

Egyedi tükrök a szekrényen

Cserélje ki a szekrényajtó paneljeit egyedi tükörpanelekre. Ez egy egyszerű és csodálatos módja annak, hogy szobái világosabbak és nagyobbak tűnjenek. Női szemmel a legjobb dolog ebben az, hogy a reggeli készülődést egy hatalmas tükörrel egészíthetnénk ki, amely előtt öröm lenne a készülődés!